Портал в режимі тестування та наповнення
Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Пройшов ХІХ районний фестиваль творчості дітей та молоді з інвалідністю «Повіримо у себе»

Опубліковано 08 листопада 2017 року о 11:08

07 листопада  2017 року Голосіївським районним в місті Києві центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді було організовано ХІХ (19) районний фестиваль творчості дітей та молоді з інвалідністю «Повіримо у себе».

Участь у фестивалі взяли діти та молодь з інвалідністю двох вікових категорій: учні спеціалізованих шкіл-інтернатів № 7 для дітей з важкими розладами мови, №9 – для дітей зі зниженим слухом, № 11 – для слабозорих дітей, відділення соціально-медичної реабілітації, центр трудової реабілітації для розумово відсталих інвалідів, а також представники громадських організацій, вихованці клубів за місцем проживання та діти з інвалідністю, які виховуються у сім’ях.

Благодійниками та меценатами фестивалю виступили депутати  Київської міської Ради та громадські організації.

Районний тур фестивалю творчості дітей та молоді з інвалідністю «Повіримо у себе» із заключним гала-концертом «Мрії збуваються» проводиться один раз на рік. Фестиваль проходить у сім етапів та передбачає три тури: І тур – відбірковий, ІІ тур – півфінальний, ІІІ тур – фінальний та гала-концерт.

До складу жюрі увійшли представники Київського міського методичного центру закладів культури та навчальних закладів, районного управління освіти, районного управління охорони здоров’я, керівник дитячого оздоровчого фонду «Барвінок». Вони оцінювали учасників фестивалю  в різних номінаціях: вокально-хоровий, хореографічний, естрадно-інструментальний жанри, виконавче, образотворче, декоративно-прикладне, аудіовізуальне мистецтво, нерукотворна номінація та сімейна номінація.

  

 

 

Самі кращі поробки та виступи були високо оцінені суворим жюрі. Переможці фестивалю отримали грамоти та подарунки.

  

Також Подякою голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Бондар були нагородженні педагоги спеціалізованих навчальних закладів за особовий внесок у проведенні реабілітації дітей та молоді.

Організатори заходу зробили все, щоб всі учасники фестивалю отримали чудові подарунки. Дякуємо благодійникам та меценатам.

Переможців фестивалю попереду чекають нові випробування: вони будуть представляти Голосіївський район на міському фестивалі творчості дітей та молоді з інвалідністю «Успішна історія», який відбудеться 28 листопада 2017 року.

   

За інформацією Голосіївського районного

в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux