Головна  →  Оголошення  →  20 березня 2020

Застосування ТОВ «Украгрохімтрейд» дезінфектантів з активними компонентами бактерицидних та віруліцидних властивостей

Доводимо до Вашого відома інформацію викладену в листі ТОВ «Украгрохімтрейд».

Профілактичні дезінфекційні роботи призначені на істотне зменшення ризиків, щодо можливої появи короновірисної інфекції COVID – 19, а також інших небезпечних патогенів та мікроорганізмів. Більшість країн Євросоюзу вже запровадили відповідні заходи. Компанія ТОВ «Украгрохімтрейд» застосовує дезінфектанти з активними компонентами бактерицидних та віруліцидних властивостей, а також високотехнологічне сучасне обладнання, що є дуже актуальним на сьогодні.

Будь-які установи та підприємства столиці, необхідно забезпечити надійною репутацією, щодо безпеки їх санітарно-епідеміологічного стану в даній ситуації.

Проведення профілактичних дезінфекційних робіт значно мінімізує ризики появи та розповсюдження різних видів вірусів та бактерій. Дезінфектанти є безпечними при застосуванні з доволі короткими термінами експозиції від 60 до 90 хв. В процесі обробки визначається буферна зона на декілька годин з метою забезпечення техніки особистої та громадської безпеки.

Рекомендована кратність дезінфекційних обробок, складає 1 раз/7-10 діб.

В комплекс робіт входить вартість всіх необхідних препаратів, засобів та обладнання для якісного та ефективного проведення дезінфекції.

Вартість дезінфекційних робіт залежить від кількості об’єктів їх площі та кратності обробок. Для всіх державних установ, дошкільних закладів та об’єктів громадськості – надаються спеціалізовані цінові пропозиції та гнучкі умови оплати.

Контакти ТОВ «Украгрохімтрейд»: 044-361-70-77; 067-351-70-77 ([email protected]; www.propecs.ua).

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю