Затверджено Вимоги щодо якості реалізації продуктів харчування у закладах громадського харчування та продовольчої торгівлі на агропродовольчих ринках
Опубліковано 04 травня 2020 року о 13:59
Розпорядженням керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації від 30.04.2020 № 33 "Про діяльність агропродовольчих ринків на території міста Києва на період ліквідації наслідків надзвичайної ситуації регіонального рівня, яка відноситься до категорії "Медико-біологічні НС" код 20713 "Надзвичайна ситуація, пов'язана з епідемічним спалахом небезпечних інфекційних хвороб" затверджено Вимоги щодо якості реалізації продуктів харчування у закладах громадського харчування та продовольчої торгівлі на агропродовольчих ринках.