Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Відбулось засідання Ради директорів промислових підприємств та наукових установ Голосіївського району міста Києва

Опубліковано 04 травня 2023 року о 12:40
фото

3 травня 2023 року відбулось засідання Ради директорів промислових підприємств та наукових установ Голосіївського району м. Києва в приміщенні Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації.

Участь у засіданні взяли: голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації – Садовой Сергій Миколайович, перший заступник голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрацій -  Коломієць Олександр Олексійович, заступник директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва - начальник управління промисловості, підприємництва та регуляторної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) – Баган Анатолій Олександрович, віцепрезидент Торгово-промислової палати України, голова ради Асоціації експортерів і імпортерів «ЗЕД» - Свистіль Сергій Олександрович, заступник начальника Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці - Тименко Андрій Володимирович, керівники промислових підприємств та наукових установ Голосіївського району м. Києва.

Про роботу промислових підприємств та підприємців в умовах воєнного стану, грантові програми, підписання Меморандуму щодо створення у столиці науково-технологічного парку «Academ.City» між представниками Київської міської державної адміністрації та Національної академії наук України, доповів Анатолій Баган.

Сергій Свистіль наголосив на практичних питаннях підтримки зовнішньоекономічної діяльності роботи підприємств в умовах воєнного стану.

Присутнім було надано роз’яснення стосовно дотримання законодавства з питань охорони праці, згідно з Конституцією права і свободи людини та громадянина не можуть бути обмежені. Однак в умовах воєнного або надзвичайного стану можуть встановлюватися окремі обмеження прав і свобод громадян із зазначенням строку дії цих обмежень, крім обмеження прав і свобод, які встановлені статтями 24, 25, 27, 28, 29, 40, 47, 51, 52, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 Основного закону (стаття 64 Конституції України).

Підставою для внесення важливих і необхідних правових змін у трудове законодавство, нормативні акти з охорони праці та інші закони й підзаконні акти стала воєнна агресія Російської Федерації проти України та введення воєнного стану згідно з Указом Президента України від 24.02.2022 № 64. доповів - А. Тименко).

З завершальною промовою до всіх присутніх звернулась Голова Ради директорів промислових підприємств та наукових установ Голосіївського району м. Києва - Голова правління ПрАТ «Імперіал Тобакко Продакшн Україна» - Галина Воробйова та доповіла про роботу підприємства в умовах воєнного стану.

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux