Портал в режимі тестування та наповнення
Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Відбулось засідання колегії Голосіївської райдержадміністрації

Опубліковано 24 лютого 2015 року о 15:56

Сьогодні, 24 лютого, під керівництвом очільника району Андрія Мельничука відбулось засідання колегії Голосіївської райдержадміністрації.

Участь у засіданні взяли керівники територіальних органів міністерств та відомств району, структурних підрозділів Голосіївської райдержадміністрації, підприємств та організацій району, органів самоорганізації населення тощо.

Під час засідання колегії начальник відділу організації діловодства та контролю Дмитро Криворучко доповів присутнім про виконання указів, розпоряджень доручень Президента України інших директивних документів та службової кореспонденції Голосіївської райдержадміністрації у 2014 році. Зокрема, за звітний період системою електронного документообігу за 2014 рік зафіксовано 27806 документів, що на 13% більше ніж за минулий рік. Результатом організаційних та практичних заходів, які було вжито протягом 2014 року, стало покращення виконавської дисципліни у Голосіївській райдержадміністрації та забезпечено 100% виконання у встановлені терміни контрольних доручень, в яких район визначено відповідальним виконавцем.

Про виконання службової кореспонденції та звернень громадян у 2014 році присутніх поінформувала також в.о. начальника відділу роботи із зверненнями громадян Віра Царенко. Так, протягом 2014 року до райдержадміністрації надійшло на розгляд 3013 звернень громадян, з них письмових – 1516, усних – 1497, колективних – 410. Всього, з урахуванням колективних звернень, за звітний період до райдержадміністрації звернулось 14099 громадян. У всіх зверненнях, які надійшли протягом 2014 року, розглянуто 3353 питання.

Найгострішими питаннями, що турбують мешканців району, є питання житлово-комунального господарства (утримання будинків, оплата квартир та комунальних послуг, благоустрій прибудинкових територій), питання житлового забезпечення (поліпшення житлових умов, реєстрації в гуртожитках), економічної політики, будівництва та підприємництва, соціального захисту та охорони здоров’я.

Впродовж звітного періоду керівництвом адміністрації проводились особисті, виїзні прийоми громадян та прямі («гарячі») телефонні лінії. Головою райдержадміністрації проведено 22 особистих прийоми громадян, на яких прийнято 125 мешканців та 20 виїзних особистих прийомів, на яких прийнято 113 громадян, проведено 7 прямих («гарячих») телефонних ліній, під час яких надійшло 39 телефонних дзвінків, а також проведено 115 щоденних прийомів, під час яких було прийнято 205 мешканців району.

Про стан національно-патріотичного виховання учнів загальноосвітніх навчальних закладів району доповіла начальник управління освіти Голосіївської райдержадміністрації Галина Полторак. Детальніше ознайомитись з доповіддю Галини Миколаївни можна тут.

За результатами засідання було напрацьовано протокол доручень.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux