В Голосіївській райдержадміністрації обговорили питання забезпечення безпеки і якості харчових продуктів
01 березня в приміщенні Голосіївської райдержадміністнрації відбувся навчально-інформаційний семінар «Система забезпечення безпеки і управління якістю на основі принципів НАССР» для представників потужностей, які займаються виробництвом та реалізацією харчових продуктів.
Доповідачем семінару виступила заступник головного лікаря Центру превентивної медицини Державного управління справами к.мед.н. Черненко Людмила Миколаївна. Вона ознайомила учасників з основними положеннями Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та перевагами впровадження системи НАССР.
Нагадуємо, що законодавча норма щодо розроблення, введення в дію та застосування постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках набирає чинності для потужностей, які провадять діяльність з харчовими продуктами, у складі яких є необроблені інгредієнти тваринного походження (крім малих потужностей) з 20.09.2017 року.