Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

ТЦСО Голосіївського району надає соціальні послуги

Опубліковано 19 липня 2022 року о 11:43

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Голосіївського району м. Києва надає соціальні послуги для дорослих: догляд вдома, паліативний догляд, соціальна адаптація, консультування, натуральна допомога, представництво інтересів, інформування та фізичний супровід.

Для дітей з інвалідністю - денний догляд, соціальна, психологічна, педагогічна, фізична реабілітації.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Соціальні послуги догляду вдома, фізичного супроводу та паліативного догляду надаються відділеннями соціальної допомоги вдома, які розміщені за адресами: вул. Льва Толстого 25/2 (235-24-76), просп. Науки 18 (525-88-03), вул. Новопирогівська 23 (259-37-52).

Соціальні послуги догляду вдома та паліативного догляду передбачають здійснення соціальними робітниками таких заходів: придбання і доставка продовольчих, промислових та господарських товарів, медикаментів, допомога у самообслуговуванні (обмивання, обтирання, купання, допомога в користуванні туалетом), допомога у приготуванні їжі, прибирання житла, надання допомоги в оплаті комунальних послуг, оформленні документів, супровід на прогулянку, поліклініку та різні організації тощо.

Соціальні послуги консультування, представництва інтересів та соціальної адаптації надаються відділеннями денного перебування за адресою вул. Льва Толстого 25/2 (234-33-90) та Центром активного довголіття громадян за адресою вул. Васильківська 27 (258-96-19) для громадян, які мають часткове порушення рухової активності, частково не здатні до самообслуговування та не мають медичних протипоказань для перебування в колективі, потребують соціально-побутової і психологічної адаптації, надання соціальних послуг з метою усунення обмежень життєдіяльності, запобігання виникненню та розвитку можливих захворювань особи, підтримки її здоров’я, соціальної незалежності, відновлення знань, вмінь та навичок з орієнтування в домашніх умовах, ведення домашнього господарства, самообслуговування, поведінки у суспільстві, сприяння розвитку різнобічних інтересів і потреб осіб, організації дозвілля і відпочинку.

Також у вказаних відділеннях, на виконання наказу Міністерства соціальної політики України від 25.08.2011 № 326 «Про впровадження соціально-педагогічної послуги «Університет третього віку», організовано роботу гуртків.

Соціальна послуга натуральної допомоги надається відділеннями організації надання адресної натуральної допомоги та виконання соціальних програм за адресою вул. Льва Толстого 25/2 (234-98-24) та передбачає забезпечення гарячим харчуванням, продуктовими наборами, промисловими товарами, одягом і взуттям б/в, засобами гігієни, надання послуг перукаря для малозабезпечених мешканців району.

Також, у територіальному центрі функціонує відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю за адресою вул. Теремківська 9 (526-74-16), у якому діти з інвалідністю отримують соціальні послуги денний догляд, соціальна, психологічна, педагогічна, фізична реабілітації.

За інформацією: Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Голосіївського району м. Києва 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux