Головна  →  Новини  →  23 січня 2017

Підтримайте голосіївські проекти, які беруть участь у "Бюджеті участі"

Підтримайте голосіївські проекти, які беруть участь у "Бюджеті участі"

Інструкція з голосування за проекти бюджету участі Києва

 

Назва проекту

Короткий опис

Посилання

Стежка безпеки Теремки 2

Для більшості дітей з новостворених житлових масивів шлях до однієї зі шкіл (№№220, 227, 260) пролягає через арку в будинку по вул. Якубовського 7. Так як пішохідна доріжка відсутня, неодноразово траплялись ситуації коли машини зачіпляли дітей боковими дзеркалами, що призводило до падіння дітей на асфальт, тому існує нагальна необхідність створення пішохідної зони для маленьких киян.

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/6

Арт-фестиваль "Голосієво сповнене кольорів"

На базі дитячої художньої школи №9 створена група із чотирьох молодих художників. Ця ініціативна група пропонує цикл майстер-класів по виготовленню ляльок, сувенірів, поробок, паперопластики, живопису. Заходи на яких будуть представлені майстер-класи:до Дня Києва-2017 та Дня Незалежності-2017

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/19

Культурно-мистецький проект святкування Дня мікрорайону Конча-Заспа

Святкування Дня мікрорайону Конча-Заспа : -спортивно-розважальна програма; спортивні змагання та естафети, масово-розважальна програма для дітей "Світ розваг" із залученням аніматорів;-культурно-мистецька програма; робота дитячого ігрового майданчика; художні вернісажі; концертна програма талановитих дітей та молоді творчих колективів; виступи професійних артистів;-дискотека.

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/30

Розважально-ігровий комплекс для дітей дошкільного віку

На території школи №150 знаходиться дитячий майданчик в занедбаному стані. Даним проектом передбачається встановлення розважально-ігрового комплексу для дітей, який має бути безпечним і одночасно цікавим для дітей дошкільного віку

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/33

Європейські дороги

Київ - європейська столиця, але нажаль про дороги цього не скажеш. Стан доріг у Києві просто жахливий, і це є кричущою проблемою. Даним проектом передбачається "ямковий" ремонт по вулиці Фестивальній. Дорога знаходиться біля Кільцевої дороги, тому машини по ній часто об`їжджають затори.

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/60

Розробка проектів організації та утримання регіонального ландшафтного парку Дніпровські острови

Збереження Дніпровських островів в межах міста Києва піднімається вже не одне десятиліття різними представниками громадського суспільства та влади. Київрада своїм рішенням від 23 грудня 2004 року N878/2288 Про створення регіонального ландшафтного парку "Дніпровські острови"створила об’єкт природно-заповідного фонду на територіях 1215га Дніпровських островів. Рішення потрібно реалізовувати.

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/72

Ремонт будівлі насосної станції і використання, як центру соціальної взаємодії «ДАМБА».

На мікрорайоні Корчувате розташована насосна станція «Жуків острів», яка є складовою частиною комплексу захисних споруд Жукова острова. Даний об’єкт вже тривалий час за призначенням практично не використовується. Пропонується використання території близько 500 кв. м більш ефективно шляхом створення на цій території центру соціальної взаємодії «ДАМБА».

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/75

"Зелена" парковка на О. Кошового

На перетині вул. О. Кошового з Цимбалів Яр є хаотична парковка, що жахливо виглядає і призводить і аварійних ситуацій, заважає пішоходам. Впорядкуємо парковку, зробивши її ніби продовженням маленького існуючого скверу. Водіям буде зручно паркуватись на виділені паркомісця, а пішоходам - приємно і зручно проходити серед дерев по вимощеній доріжці.

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/106

Дитячі дворові фестивалі «Свято у нашому дворі»

Проект «Свято у нашому дворі» існує з 2016р. і направлений на проведення дитячих дворових фестивалів. Метою проекту є розвиток культури та спорту в локаціях м. Києва.

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/129

Екопарковка у власному подвір'ї

У Києві двори часто перетворюються на хаотичну стоянку авто, що лишають глибокі колії у газонах і знищують зелені насадження. Зробимо 10 охайних еко-парковок на зразок європейських країн!

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/135

"Нове життя для старого дитячого садочку №389"

Капітальний ремонт санітарно-технічних приміщень ( пральня, харчоблок, санвузли, спортивна зала) у ДНЗ №389 необхідний для забезпечення належних умов перебування вихованців у садочку. Стан даних приміщень, в яких не проводилось ремонту з часів заснування садочку, або проводилися часткові косметичні ремонти, не відповідає санітарним нормам.

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/196

"Оновлений фасад ДНЗ №389 - мрія вихованців".

Оновлення та утеплення фасаду ДНЗ №389 необхідний крок для збереження будівлі садочку в належному стані, економії енергоресурсів та надання привабливого естетичного вигляду, який буде радувати не одне покоління мешканців мікрорайону.

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/197

«Спорт у нашому житті» спортивний майданчик по проспекту Академіка Глушкова, 14

Проект «Спорт у нашому житті» направлений на реконструкцію спортивних майданчиків в локаціях Голосіївського району м. Києва.

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/212

Дог-комплекс для тренування та вигулу собак на Багриновій горі

Будівництво комплексу, що складається з майданчика для дресирування із секціями для маленьких та великих собак, зон для вигулу собак та зон, де вигул заборонено на території Багринової гори.

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/218

«Спорт у нашому житті» спортивний майданчик по вул. Теремківській, 6, вул. Голосіївській, 6

Проект «Спорт у нашому житті» направлений на реконструкцію спортивних майданчиків в локаціях Голосіївського району м. Києва.

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/226

Відеонагляд на Теремках 2.

У зв’язку з збільшенням кількості правопорушень на Теремках 2. Пропонуємо на ключових місцях розмістити відеокамери з виводом інформації до опорного пункту міліції на Смолича 2б.

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/241

City Solar Park

City Solar Park - це об'єкт для відпочинку нового формату: вільна Wi-Fi зона, 6 USB-роз'ємів для зарядки гаджетів, лавка для відпочинку, "тривожна кнопка безпеки", відеоспостереження та освітлення вулиці вночі на базі єдиного "Сонячного дерева".

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/254

«Biblioteka Hub» № 15 Голосіївського району м. Києва

«Biblioteka Hub» - вільний простір діяльності активних людей, епіцентр соціокультурних подій на Корчуватому. Проект спрямований на розширення можливостей та спектру якісних культурно-освітніх послуг для громади, забезпечення організації цікавого і змістовного дозвілля юного покоління, розвиток творчих здібностей дітей та молоді.

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/280

Створення сучасного рецептурного збірника страв для шкільних навчальних закладів

Основною метою нового збірника буде суттєве покращення стану здоров'я дітей, через регулярне і якісне харчування в шкільних їдальнях, а також збільшення знань про сучасну культуру харчування. Збірник буде розроблений на основі сучасних тенденцій кулінарії, дитячої дієтології та технологій приготування.

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/287

Дітям-сучасні спортивні споруди

Реконструкція спортивного майданчика розміром 20*40м з сучасним покриттям типу рекортан з огорожею, освітленням,воротами та рядом сидінь для глядачів. Схема розташування спортивних споруд додається

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/301

Відновлення дитячого майданчика на території дитячого садка 305

В мікрорайоні Чапаєвка,на території садочка 305, знаходиться дитячий майданчик в занедбаному стані,ігрове та спортивне обладнання,застаріле технічно і морально,з часом деякі конструкції стали травмонебезпечні. Але для дітей дитячий майданчик-це не тільки місце реалізації фізичних потреб,це ще місце духовного і інтелектуального контакту,де через ігри відбувається процес пізнання навколишнього світу.

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/317

Спортивно-ігровий майданчик задля здорового та активного дитинства.

Облаштування спортивно-ігрового майданчика для дітей різного віку, з метою забезпечення здорового, комфортного та активного дозвілля на території будинку.

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/331

Капітальний ремонт проїзду та дворових тротуарів.

Дорожнє покриття навколо будинку за адресою м. Київ, Велика Васильківська, 124 та під’їздів до нього знаходиться в аварійному стані, що ускладнює прохід пішоходів та проїзд автотранспорту (в тому числі : карет швидкої, пожежних машин і т.д. )

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/335

Заміна вікон в під’їздах багатоквартирного будинку (пр. Академіка Глушкова, 30)

Заміна старих вікон в під’їздах багатоквартирного будинку.

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/339

Спортивний майданчик Конча-Заспа

Спортивний майданчик для занять фізичними вправами, гри в футбол, баскетбол, волейбол,бадмінтон. Можливе проведення йоги та фітнесу. Проведення змагань з міні-футболу серед команд аматорів.

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/365

Будівництво футбольного міні-поля зі штучним покриттям в мікрорайоні Теремки-1

Проект «Будівництво футбольного міні-поля зі штучним покриттям на території житлового мікрорайону спрямований на розвиток спорту та популяризацію здорового способу життя серед населення мешканців Теремків-1.

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/441

Реконструкція спортивних майданчиків у Голосіївському парку.

В найбільшому парку відпочинку Києва немає жодного спортивного майданчика! Пропонується на місці занедбаного майданчика радянських часів збудувати сучасний мульти-спортивний майданчик для ігрових видів спорту (баскетбол, волейбол, тенісбол, мініфутбол).

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/455

Простір "Освітня асамблея"

Створення та підтримка розвитку освітнього простору для проведення навчальних заходів (лекцій, семінарів, майстер-класів для різнобічного навчання молоді) та організації дозвілля. Це буде альтернативний осередок освіти, у якому кожен охочий зможе за короткий час дізнатися щось для себе, навчитися новому, поспілкуватися з експертами й однодумцями чи просто приємно провести час у цікавій компанії.

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/458

Реконструкція спортивного поля при школі №186

Реконструкція футбольного поля, бігових доріжок та баскетбольного майданчика при Школі І-ІІІ ступенів №186.

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/461

Створення Скверу Мрій в історичній місцевості біля озера Горіховатського

Сквер Мрій передбачає перетворення занедбаного майданчика в історичній частині Голосіївського лісу на культурно-привабливу територію для дозвілля громадян. Розчистка історичної місцевості від бруду і чагарників,санітарна обрізка небезпечних дерев, облаштування лав, столиків, оглядового майданчику, спортивних знарядь.

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/462

Київ - ТОП 20 найзеленіших міст Європи

Початок реалізації проекту "Київ - ТОП 20 найзеленіших міст Європи" передбачає запровадження нового концепту озеленення міста з метою поступового досягнення показників найзеленішої столиці Європи.

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/463

Утеплення фасаду ДНЗ №253 Голосіївського району та встановлення приладу обліку тепла

В місті Києві важливе значення приділяється енергозбереженню, а ДНЗ №253 фінансується з бюджету, тому реалізація зазначеного проекту з утеплення фасаду та встановлення приладу обліку теплової енергії дозволить заощадити бюджетні кошти через зростання вартості теплової енергії, а також створить належні умови перебування дітей нашого району у комфортних умовах,вони також будуть менше хворіти.

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/482

Інноваційні комп’ютерні комплекси (1+15) для семи шкіл Голосіївського району

Проект передбачає забезпечення шкіл апробованим у інших навчальних закладах інноваційним навчальним комп’ютерним комплексом.

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/496

Встановлення антивандальних смітників у Голосіївському районі

На основних пішохідних вулицях Голосіївського району немає смітників, отже мешканці змушені або носити сміття з собою, або кидати просто під ноги, що багато хто і робить. За відсутності смітників папірці, склянки, недопалки кидають по закутках і просто на вулицях. Це не відповідає концепції Києва як однієї з європейських столиць, та ще спричиняє цілу низку незручностей для мешканців.

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/497

Облаштування LED-освітлення пішохідної доріжки та встановлення нового спортмайданчику на Теремках1

Пропоную: а) встановлення трьох нових ліхтарів з енергоефективним LED-освітленням пішохідної доріжки; б) Оновлення зіпсованої частини доріжки (тротуарної плитки яка найбільш зіпсована); в) Встановлення нового спортивного майданчику на ж/м Теремки-1 для жителів житлових будинків за адресою: вул. Глушкова 12, 14, 16 та вул. Теремківська 1, 3, 5.

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/518

Сноупарк у Голосіївському парку

Відкритий сезонний сноупарк для тренувань лижників та сноубордистів. Спеціальний майданчик, оснащений спортивними фігурами та снарядами надає можливість спортсменам вдосконалювати свою навички та активно проводити час. На разі в Голосіївському районі немає централізованого місця для тренувань спортсменів.

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/524

Освітлення пішохідних переходів сонячними світильниками

Вночі ми і наші близькі переходимо через автомобільні дороги, ризикуючи життям через свою непомітність.

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/564

Пересувний музей та центр патріотичного виховання. Патріотичний клуб "Діти Патріоти"

Патріотичне виховання молоді, створення волонтерського шкільного осередку. Курс першої медичної допомоги,військові дисципліни. Вшанування пам’яті загиблих учасників АТО. Організація урочистих заходів.

https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/582

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю