Головна  →  Оголошення  →  26 травня 2023

Прагнеш здобути новий фах чи підвищити кваліфікацію? Отримай безоплатний ваучер!

Прагнеш здобути новий фах чи підвищити кваліфікацію? Отримай безоплатний ваучер!
Наказом Мінекономіки від 11 квітня 2023 року № 2040, що вступив у дію 25 травня, розширено перелік професій та спеціальностей, за якими може бути виданий ваучер на навчання   https://is.gd/saMbBu
 
Більш детальну інформацію щодо навчання за ваучером ви можете отримати тут  https://is.gd/6czbRh або в найближчому центрі зайнятості  https://is.gd/7FPTsl .
 
Ваучер на навчання видається службою зайнятості громадянамякі не зареєстровані в центрах зайнятості як безробітні і
мають професійно-технічну, фахову передвищу чи вищу освіту.
 
Навчатися за ваучером можна за професіями та спеціальностями сфер ІТ-технологій, будівництва, транспорту, освіти, медицини, сільського господарства, соціального обслуговування, самостійно обравши професію чи спеціальність, заклад освіти у межах України та форму навчання: стаціонарну, заочну чи дистанційну.
Оплата ваучера здійснюється Фондом загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Вартість ваучера – не більше 10-кратного розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб. Якщо вартість навчання перевищує цю суму, то роботодавець або особа доплачує самостійно.
 
Ваучер на навчання - реальний шанс для громадян певних категорій здобути нові професійні знання, а для роботодавців - мати необхідний кваліфікований персонал!
Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю