Головна  →  Новини  →  9 листопада 2020

Привітання голови Голосіївської райдержадміністрації Сергія Садового з Всеукраїнським днем працівників культури

Привітання голови Голосіївської райдержадміністрації Сергія Садового з Всеукраїнським днем працівників культури

Шановні працівники культури Голосіївського району! 

Від щирого серця вітаю вас із професійним святом – Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Споконвіку пісня і танець, музика і слово, книги і рукописи, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті та духовності.

Культура – це завжди спадщина, яка залишається на майбутнє.

За допомогою культурних надбань, історичних джерел український народ духовно розвивається, формує національну свідомість.

Сердечно вітаю працівників культури, майстрів народного мистецтва усіх, хто своєю творчістю дарує людям радість, утверджує на землі ідеали Добра, Любові і Краси.

Прийміть слова вдячності за безперервний творчий пошук, громадянське подвижництво, самовідданість, високе служіння професії, величезну просвітницьку роботу  та вагомі духовні здобутки.

Своєю працею та силою духу ви звеличуєте нашу державу, примножуєте її успіхи і досягнення, здійснюєте вагомий внесок у популяризацію України в світі.

Бажаю вам теплоти у серці, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, творчих успіхів і невичерпної наснаги.

Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

 

З повагою

Голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації

Сергій Садовой

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю