Головна  →  Новини  →  17 вересня 2020

З Днем Рятівника!

З Днем Рятівника!

Сьогодні в Голосіївському районному управлінні ДСНС України у м. Києві відбулися урочистості з нагоди професійного свята  – Дня рятівника.

У заході взяли участь керівництво Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації: голова райдержадміністрації – Сергій Садовой, перший заступник голови – Олександр Коломієць та керівник апарату – Софія Дунаєвська.

Очільник району Сергій Садовой привітав присутніх з професійним святом та зауважив який сьогодні важливий день, День тих людей, які стоять на захисті життя, здоров’я та безпеки громадян. Подякував героям за врятовані життя та побажав їм наснаги, здоров’я й добробуту.

Пожежно-рятувальна справа вкрай нелегка. Вона потребує величезної сили волі, витримки, відданості. На жаль, бувають втрати під час виконання службових обов’язків. Пам'ять загиблих рятівників вшанували хвилиною мовчання.

Сергій Садовой вручив подяки голови за сумлінну працю, високий професіоналізм, добросовісне ставлення до виконання службових обов’язків та з нагоди Дня рятівника. 

 

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю