Головна  →  Новини  →  15 липня 2020

Обговорили стан реалізації проектів-переможців Громадського бюджету - 2020 по Голосіївському району міста Києва

Сьогодні під керівництвом заступника голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Олега Калугіна відбулась нарада щодо стану реалізації проектів-переможців Громадського бюджету - 2020 по Голосіївському району міста Києва.

На зустрічі були присутні керівник апарату адміністрації Софія Дунаєвська та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, на яких покладено відповідальність за реалізацію проєктів протягом року.

За результами наради надано доручення керівникам структурних підрозділів адміністрації активізувати та пришвидшити виконання необхідних робіт, оперативно вирішувати нагальні питання, що виникають в процесі реалізації, та завершити реалізацію проєктів до кінця поточного року.

Цього року активні мешканці району подали 113 проєктів до системи «Громадський бюджет», з яких отримали позитивну експертну оцінку 97 проектів.

Нагадуємо, що голосування за проєкти Громадського бюджету – 2021 триватиме з 17 серпня по 15 вересня 2020 року.

Запрошуємо всіх небайдужих долучатися до голосування та обрати 5 найцікавіших проєктів, щоб разом зробити кращим Голосіївський район і рідне місто!

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю