Головна  →  Оголошення  →  24 лютого 2020

Культурно-освітня поїздка до Італії, Словенії, Угорщини від ГО «Відкритий світ молоді»

Громадська організація «Відкритий світ молоді» інформує, що з 02 по 09 травня 2020 року в рамках діяльності організації відбудеться культурно-освітня поїздка до Італії, Словенії, Угорщини (програма).

Метою поїздки є створення умов для інтеграції українців у європейський соціокультурний простір, ознайомлення з культурно-історичною спадщиною зазначених країн.

У ході поїздки передбачається проведення тренінгу «Пізнаємо світ спілкуючись», спрямованого на особистісний і соціальний розвиток, формування навичок ефективного спілкування та взаємодії.

До участі у поїздці запрошуються представники обласних, районних, міських рад та державних адміністрацій, департаментів (управлінь, відділів) освіти і науки, культури, охорони здоров’я, соціального захисту населення, праці, молодіжної та сімейної політики, служб у справах дітей, центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, учні, студенти, викладачі, керівники навчальних закладів, інші зацікавлені спеціалісти.

Витрати на проживання, харчування та проїзд передбачаються за рахунок учасників семінару. За більш детальною інформацією та з метою реєстрації звертатися до організаторів заходу за телефонами: 067-449-13-41, 097-718-17-67, 050-334-40-92, 050-311-32-80.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю