Головна  →  Новини  →  18 листопада 2019

Віталій Кличко представив виконувача обов’язків голови Голосіївського району Сергія Садового

Віталій Кличко представив виконувача обов’язків голови Голосіївського району Сергія Садового

Сьогодні, 18 листопада 2019 року, Віталій Кличко представив нового очільника Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації – Сергія Садового.

«Моє ключове завдання -- щодень змінювати місто на краще, -- наголосив Віталій Кличко. Я хочу, щоб кияни жили в комфортному європейському місті. У нас багато досягнень, але ще більше роботи попереду, -- зауважив мер. Для цього мені потрібна надійна команда готова до важкої праці без популізму, -- додав Віталій Володимирович, представляючи нового виконувача обов’язків голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Садового.

Привітати Сергія Миколайовича з відповідальною посадою прийшли депутати Київської міської ради Ігор Галайчук, Вадим Іванченко, Юрій Зубко, Олександр Міщенко та Олеся Пинзеник, керівники правоохоронних органів, суду, громадська рада при Голосіївський РДА, керівники ОСНів, ЖБК та ОСББ, керівники ветеранських організацій, директори закладів освіти, культури та медицини.

Зі словами підтримки виступили Народний депутат України Іван Крулько, представник міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Володимир Примаченко та вдова Героя України Міхнюк Ірина.

У свою чергу Сергій Садовой подякував керівництву міста за довіру та запевнив, що докладе всіх зусиль задля вирішення нагальних проблем Голосіївського району та сподівається на плідну співпрацю з громадськістю.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю