Головна  →  Новини  →  30 жовтня 2019

Відбулось обрання нового складу Студентської ради

29 жовтня відбулось чергове засідання Студентської ради при Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації.

Відповідно до Положення про Студентську раду при Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації на засіданні обиралися співголова, заступники та секретар, які виконуватимуть свої обов’язки на громадських засадах.

Всі представники органів студентського самоврядування вищих навчальних закладів мали можливість представити свою кандидатуру для обрання на зазначені посади.

В ході відкритого голосування на посаду співголови Студентської ради при Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації обрано студента 3 курсу Національного університету біоресурсів і природокористування України – Василенка Олександра.

Заступниками співголови Студентської ради обрано студентів Національного університету харчових технологій Шуліку Володимира та Ярового Сергія.

А також, одноголосно обрано секретарку Студентської ради – Долінську Анастасію – студентку Національного університету біоресурсів і природокористування України,.

          Вітаємо і бажаємо цікавої та продуктивної роботи.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю