Головна  →  Новини  →  17 грудня 2018

Запрошуємо на засвічення районної ялинки!

Запрошуємо на засвічення районної ялинки!

У День Святого Миколая, 19 грудня, у Голосіївському парку  культури та  відпочинку ім. Максима Рильського відбудеться театралізоване дійство засвічення районної ялинки «Новорічна зірка сяє – в Голосіїво збирає!».

У  програмі  свята:

16:30 - новорічна театралізована казка «Ще одна історія про Кая та Герду» дитячого шоу-театру «Мода і більше того», парад помічників Святого Миколая;

17:00 - засвічення  Головної  ялинки  району;

17:30 - концерт популярних артистів та колективів. Гості свята: Тетяна Піскарьова, Олег Шак та театр естрадної пісні «СЛАВІЯ».

Святкові   розваги  розпочнуться  з 14:30. На гостей свята чекають: фотозона  зі  Святим  Миколаєм, контактний зоопарк, катання на поні та на санях запряжених кіньми, мультконцерт, ігротека «Голосіївська зима – веселішої нема!», ростові ляльки – герої улюблених мультфільмів, спортивно-розважальна програма «Зимові розваги у Голосіїво»:  майстер-клас з біатлону, локація для гри в хокей. Працюють атракціони, святкова торгівля, ялинковий базарЗапрошуємо всіх бажаючих – і дорослих, і дітей, на засвічення головної ялинки Голосієва!

Організатори святаГолосіївська районна в місті Києві державна адміністрація за підтримки заступника міського голови – секретаря Київської міської ради Володимира Прокопіва.

Святкуймо  разом!

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю