Головна  →  Новини  →  27 червня 2018

Триває збір пропозицій щодо покращення дорожньої інфраструктури сектору під умовною назвою «Теремківський»

Відповідно до Територіальної програми вдосконалення організації та безпеки дорожнього руху (ознайомитись з програмою), підготовленої Комунальним підприємством «Центр організації дорожнього руху»,  в Голосіївському районі триває опрацювання транспортного сектору під умовною назвою «Теремківський».  Сектор охоплює мікрорайони «Теремки-1», «Теремки-2» ( у т.ч. вул.М.Максимовича, вул. Академіка Вільямса, вул.Ю.Смолича), «Теремки-3» ( у т.ч. вул. Жулянська, вул.Теремківська), Феофанія, ВДНГ.

Шановні мешканці вулиць, що входять до складу зазначеної зони!

Звертаємось до Вас з проханням приєднатись до обговорення. Свої пропозиції  щодо поліпшення рівня організації та безпеки дорожнього руху і міської мобільності (потреба у переходах, тротуарах, світлофорах, облаштування зон для паркування) Ви можете надати у письмовому вигляді на поштову адресу: 03039, просп.Голосіївський, 42, або на електронну адресу grda2025@ukr.net

Нагадаємо, що в Голосіївському районі з березня 2018 року триває обговорення Територіальної програми вдосконалення організації та безпеки дорожнього руху.

В рамках Програми Голосіївський район столиці було розділено на 4 умовні зони, які одна за одною досліджуються та розглядаються шляхи поліпшення дорожньої інфраструктури кожної зони.

На сьогоднішній день відпрацьовувається 2 зони: "Конча-Заспа" та «Корчуватський».

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю