Головна  →  Новини  →  28 березня 2018

На засіданні комісії розглядалось питання розширення мережі шкіл та садочків у мікрорайоні «Теремки-2»

На засіданні комісії розглядалось питання розширення мережі шкіл та садочків у мікрорайоні «Теремки-2»

Сьогодні, 28 березня, під керівництвом голови Голосіївської райдержадміністрації Наталії Бондар відбулось засідання робочої комісії для доопрацювання проекту рішення Київської міської ради «Про вжиття невідкладних заходів щодо забезпечення 7 комунальними дошкільними закладами та 5 комунальними шкільними закладами мешканців вулиць Глушкова, Касіяна, Якубовського, Вільямса, Трутенка, Васильківська Голосіївського району м. Києва».

Відповідно до розпорядження Голосіївської РДА до складу комісії були включені депутати Київської міської ради, представники КМДА та Голосіївської РДА, а також активісти мікрорайону «Теремки-2». Також до роботи комісії долучились представники забудовників, які в межах зазначеної території  провадять свою діяльність.

 

Так, під час засідання було розглянуто 12 об’єктів, за рахунок яких планується розширення мережі ЗНЗ та ДНЗ району, по кожному з них було прийнято окреме рішення та надані доручення оскільки деякі об’єкти ще знаходяться в процесі розробки проекту, будівництва або введення в експлуатацію.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю