Головна  →  Новини  →  16 березня 2018

В Голосієві привітали з професійним святом працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

В Голосієві привітали з професійним святом працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

Щорічно в Україні, у третю неділю березня, відзначається День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

З нагоди свята сьогодні, 16 березня, в Будинку дитячої та юнацької творчості Голосіївського району відбулись урочистості за участю керівництва райдержадміністрації, працівників комунальних служб району та представників закладів побутового обслуговування населення.

З привітальним словом до всіх присутніх звернулися голова Голосіївської райдержадміністрації Наталія Бондар, профільний заступник голови РДА Олена Єріна та начальник управління житлово-комунального господарства Лариса Мостова.«Своєю кропіткою працею ви створюєте затишок у наших оселях, чистоту і порядок на вулицях, красу наших парків і скверів. Без простих людських благ та зручностей вже важко уявити цивілізоване життя. У цей святковий день хочеться побажати усім вам міцного здоров’я, особистого щастя, здійснення усіх життєвих планів, матеріального достатку», - зазначило у привітанні керівництво райдержадміністрації.

Традиційно за сумлінну працю та професіоналізм кращі представники галузі були відзначені Подяками та Почесними грамотами Голосіївської райдержадміністрації. Найприємнішим сюрпризом стало вручення головою райдержадміністрації сертифікату на отримання службової квартири.

Після завершення урочистої частини відбувся святковий концерт за участю вихованців дитячо-юнацьких клубів Централізованої системи «Щасливе дитинство» та Будинку дитячої та юнацької творчості Голосіївського району.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю