Головна  →  Новини  →  20 грудня 2017

У Голосієві засяяла новорічними вогнями головна ялинка району!

У Голосієві засяяла новорічними вогнями головна ялинка району!

19 грудня, в День Святого Миколая, біля ТРЦ «Ocean Plaza» на Либідській площі відбулось театралізоване дійство засвічення районної новорічної ялинки «Новорічна зірка сяє – в Голосієво збирає!».

Дитяча театралізована програма розпочалася Парадом Помічників Святого Миколая, а також виступом народного дитячого ансамблю пісні і танцю «Світанок». На найменших гостей свята чекали цікаві ігри, розваги та солодкі новорічні подарунки.

Керівництво Голосіївської райдержадміністрації разом із керівниками найбільших промислових підприємств району та дітьми із м. Мар’їнка Донецької обл. (які вперше завітали до столиці завдяки БО «Благодійний фонд «Місія добра України») привітали голосіївців зі святом та урочисто засвітили головну ялинку району.

Програма продовжилась святковим концертом, до участі в якому було запрошено професійні творчі колективи та кращих майстрів мистецтв: ансамбль солістів «Благовіст», театр пісні «Славія», ансамбль «Solo mio», заслужена артистка Олена Лукашова.

Традиційно, з Дня Святого Миколая, в Україні розпочинаються новорічні та різдвяні свята! Голосіївська райдержадміністрація підготувала для мешканців та гостей району низку заходів на будь-який смак.

Вже 23 грудня, у суботу, у Голосіївському парку культури і відпочинку ім.М.Т.Рильського, відбудеться відкриття проекту «Новий рік у Голосієво». На гостей чекає святкова програма, яка розпочнеться о 14:00. На 16:00 планується урочисте засвічення Новорічної ялинки в Голосіївському парку.

З повною Програмою новорічно-різдвяних заходів Голосіївського району можна ознайомитися тут.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю