Головна  →  Новини  →  14 серпня 2017

Відбулась апаратна нарада під керівництвом голови району Наталії Бондар

Відбулась апаратна нарада під керівництвом голови району Наталії Бондар

Сьогодні, 14 серпня, в Голосіївській райдержадміністрації відбулась щотижнева апаратна нарада у голови Наталії Бондар за участю керівників структурних підрозділів РДА та комунальних підприємств району.

Про стан виконавської дисципліни з розгляду звернень громадян в КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Голосіївського району м.Києва» доповіла керівник підприємства Наталія Латанюк. Так, у період з 01.01.2017р. по 10.08.2017р. комунальним підприємством опрацьовано 1330 звернень громадян, з них отриманих через Голосіївську районну в місті Києві державну адміністрацію –1015 звернень, в тому числі, особистий прийом керівництвом КМДА та ГРДА – 479 звернень, безпосередньо від громадян до КП надійшло 315 звернень, на які було підготовлено 1015 проектів відповідей та 315 відповідей громадянам.

Найбільше у цей період громадян турбували питання: оплати за надання послуг з централізованого опалення, послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, капітальний та поточний ремонт житлового фонду.

Під час наради обговорювалась низка питань життєдіяльності району: аналіз виконавської дисципліни та виконання звернень, що надійшли до райдержадміністрації через «гарячу телефонну лінію» 1551, наповнення Реєстру територіальних громад, моніторинг готовності закладів освіти району до нового навчального року тощо.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю