Головна  →  Оголошення  →  22 травня 2017

Інформація про забезпечення санаторно-курортними путівками деяких категорій громадян

Управління праці та соціального захисту населення Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації здійснює організаційні заходи відповідно до Порядку забезпечення санаторно-курортними путівками деяких категорій громадян структурними підрозділами з питань соціального захисту населення районних, районних у мм. Києві та Севастополі держадміністрацій, виконавчими органами міських рад, затвердженого постановою Кабінету міністрів України від 22 лютого 2006 року №187 (зі змінами), та Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на забезпечення постраждалих учасників антитерористичної операції санаторно-курортним лікуванням, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31 березня 2015 року №200 (зі змінами) шляхом безготівкового перерахування коштів санаторно-курортним закладам за надані послуги відповідно до укладених договорів та актів наданих послуг у розмірі граничної вартості путівки.

Міністерством соціальної політики визначено у 2017 році граничну вартість путівки (ліжко-дня) за надання послуг із санаторно-курортного лікування деяким пільговим категоріям громадян, а саме:

- інвалідам війни з числа постраждалих учасників антитерористичної операції, інвалідам загального захворювання та з дитинства – 5250 грн. без податку на додану вартість;

-  інвалідам з наслідками травм і захворюваннями хребта та спинного мозку – 18217 грн. без податку на додану вартість;

-  учасникам бойових дій з числа постраждалих учасників антитерористичної операції – 6300 грн. з податком на додану вартість;

-  громадянам, що супроводжують інвалідів І групи (за винятком інвалідів з наслідками травм і захворюваннями хребта та спинного мозку) – 4691 грн. з податком на додану вартість.

За бажанням особи, можуть надаватися додаткові послуги за умови оплати санаторно-курортному закладу вартості наданих послуг за рахунок власних коштів чи інших джерел, не заборонених законодавством.

При цьому особам пільгової категорії забезпечено право вибору санаторно-курортного закладу.

Для забезпечення путівкою (послугами із санаторно-курортного лікування) подаються такі документи:

- заява;

- довідка для одержання путівки на санаторно-курортне лікування за формою 070/о;

- копія посвідчення, яке підтверджує статус особи;

Під час подання копій документів, особи надають їх оригінали для огляду.

Після закінчення строку дії медичної довідки форми 070/о, але не раніше ніж один раз на три роки подається нова медична довідка. У разі неподання такої медичної довідки, особа, яка понад три роки перебуває на обліку для забезпечення путівкою, знімається з обліку.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю