Головна  →  Новини  →  19 травня 2017

Голова райдержадміністрації Наталія Бондар відвідала провідні підприємства району

Голова райдержадміністрації Наталія Бондар відвідала провідні  підприємства району

19 травня голова Голосіївської райдержадміністрації Наталія Бондар з робочим візитом відвідала ПП «АЄРОСИЛА-ПЛЮС», ПАТ «Київський маргариновий завод», ПрАТ «Швейна фабрика «Воронін», ПрАТ «УХЛ-МАШ» з метою ознайомлення з продукцією підприємств та обговорення нагальних питань їх життєдіяльності.

Довідково. ПП «Аеросила- плюс» проектує та виробляє транспортерне обладнання (конвеєрні системи) різної конфігурації для будь-якого виду продукції, здійснює монтаж, наладку, гарантійне і післягарантійне обслуговування, модернізацію і ремонт вже наявних транспортерних систем.

Асортимент продукції різноманітний: конвеєри, поворотні столи, бункера різного призначення та модифікації, вібролотки, оглядові столи, сушки, шнеки, стрічки конвеєрні, ланцюги, ремені. 

ПрАТ «Київський маргариновий завод» - це компактне підприємство потужністю - 64,8 тис. тонн рафінованих жирів, 48,60 тис. тонн маргаринової і 7,9 тис. тонн майонезної продукції в рік, яке більше п'ятдесяти років є «лабораторією» технологічних і маркетингових інновацій в олійно-жировій галузі. Саме КМЗ першим в Україні використав пальмову олію та її фракції; освоїв виробництво замінників молочного жиру за рецептурою, розробленою спільно з німецькими фахівцями. КМЗ в числі перших використав бренд «Олком» в просуванні продукції.

ПрАТ "Швейна фабрика "ВОРОНІН" - провідне підприємство з пошиття високоякісного одягу, фабрика Voronin входить до числа світових лідерів легкої промисловості в швейній галузі.

Торгівельна мережа представлена більше ніж 80 фірмовими магазинами в різних країнах - на Україні, в Америці, Європі, Росії, СНД.

ПрАТ "УХЛ-МАШ" оснащено сучасним високотехнологічним устаткуванням провідних світових виробників, яке дозволяє вирішувати найскладніші завдання по випуску виробів з листового металу.  

ПрАТ "УХЛ-МАШ" виробляє і продає:  одягові шафи, шафи для роздягалень, спецодягу, гардеробні шафи і шафи для інвентарю; промислові меблі, металеві верстаки, обладнання для автосервісу, інструментальні візки, слюсарні столи, шафи для інструменту і монтажні металеві столи; офісні меблі, канцелярські шафи, шафи для офісу та картотеки, архівні шафи і тумби; металеві стелажі, мобільні та архівні стелажі, стелажі для складу, торгівельні, пересувні стелажі і поличні стелажі для офісу; медичні та лабораторні меблі.

  

  

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю