Головна  →  Новини  →  24 березня 2017

Відбулось чергове засідання колегії Голосіївської райдержадміністрації під керівництвом Наталії Бондар

Відбулось чергове засідання колегії Голосіївської райдержадміністрації під керівництвом Наталії Бондар

Сьогодні, 24 березня, під керівництвом голови району Наталії Бондар відбулось засідання колегії Голосіївської райдержадміністрації за участю керівників територіальних органів міністерств та відомств району, структурних підрозділів Голосіївської райдержадміністрації, підприємств та організацій району, органів самоорганізації населення тощо.

Про заходи щодо забезпечення правопорядку у Голосіївському районі міста Києва у 2016-2017 роках доповів т.в.о першого заступника начальника Голосіївського управління поліції  ГУ Національної поліції у м. Києві Олег Перекрест.

Так, у результаті  скоординованих дій Голосіївським УП вдалось досягти певних позитивних показників у боротьбі з вуличною злочинністю у порівнянні з поточним періодом минулого року: на 1,6 % зменшилась кількість злочинів, скоєних у громадських місцях з 1853 до 1823, із зареєстрованих злочинів розкрито 422, тобто 23,1 %. За словами Олега Ігоровича На даний час стан оперативної обстановки в публічних місцях дещо покращився. За 2 місяці 2017 року рівень скоєних злочинів в громадських місцях зменшився на 46.8 %, зареєстровано 435 злочини (в 2016 році - 817). Також спостерігається тенденція зменшення пограбувань на території району на 61,9 % (скоєно 37, у минулому році - 97), розбійних нападів на 92,3 % (скоєно 1, у минулому році - 13), заволодінь автотранспорту на 65,8 % (скоєно 25, у минулому році - 73) (переглянути розширену інформацію).

Про проведення організаційних заходів по підготовці до проведення прибирання території району за програмою «Чисте місто» доповів Едуард Шимко - начальник відділу контролю за благоустроєм Голосіївської РДА. Так, з метою приведення території Голосіївського району до належного санітарного стану після зимового періоду відділом контролю за благоустрою в лютому направлено листи на адресу підприємств, установ на організацій незалежно від їх форми власності і підпорядкування щодо необхідності надання  плану заходів по приведенню балансових територій до належного санітарного стану в березні - квітні 2017 року.

Слід зазначити, що після зимового періоду спеціалістами відділу проведено перевірку наявності навалів сміття в районі, за результатами перевірки виявлено 36 місць навалів сміття переважна більшість яких  знаходиться на територіях малоповерхових забудов. Відділом розроблено графік ліквідації навалів сміття, до участі в заходах планується долучати громадськість, комунальні служби та техніку підприємств, установ і організацій району.

Наразі роботи по прибиранню району продовжуються, заплановано проведення толок 25 березня, 1 і 8 квітня та День навколишнього середовища (День довкілля), який 2017 році відзначається 15 квітня (переглянути розширену інформацію).

На завершення засідання колегії Наталія Володимирівна обговорила з присутніми основні питання життєдіяльності району та надала відповідні протокольні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю