Головна  →  Оголошення  →  3 березня 2017

Інформація щодо Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які маютьправо на пільги

 

Для створення автоматизованого банку  даних осіб, які мають право на пільги за соціальною ознакою Постановою Кабінету Міністрів України від 29.01.2003 р, № 117  запроваджено Єдиний державний автоматизований реєстр осіб, які мають право на пільги.

До Реєстру включається інформація: загальні відомості про пільговика (прізвище, ім`я та по батькові, число, місяць та рік народження, ідентифікаційний номер у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків та інших обов`язкових платежів, адреса зареєстрованого місця проживання (або за рішенням комісій, утворених місцевими держадміністраціями та органами місцевого самоврядування, адреса фактичного місця проживання), склад сім`ї, характеристика житла), реквізити паспорта та документа, що підтверджує право на пільги, а також категорія пільговика, перелік пільг, на які він має право та якими реально користується.

Відповідна інформація про пільговика  надається до відділу субсидій та пільг на житлово-комунальні послуги  Управління праці  та соціального захисту населення Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації  (адреса: вул. Маричанська, 5, тел. 257-51-65) та підтверджується документами:

-         довідкою про склад сім'ї;

-         копіями документів, що підтверджують право пільговика і членів його сім'ї на пільги (з пред'явленням оригіналів документів);

-         копією довідки про присвоєння ідентифікаційного номера у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків та інших обов'язкових платежів;

-         копією паспорту (1, 2, 11 сторінки);

-         інформацією  про характеристику житла та послуги, щодо отримання яких він має пільги та реально ними користується.

Пільговик, який має право на конкретну пільгу згідно з кількома законами України, включається до Реєстру як пільговик, що  користується цією пільгою згідно з одним Законом України за його вибором.

Детальніше ....

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю