Головна  →  Новини  →  9 вересня 2016

Наталія Бондар провела апаратну нараду

Сьогодні, 09 вересня, в Голосіївській райдержадміністрації під керівництвом голови району Наталії Бондар відбулась щотижнева апаратна нарада за участю керівників структурних підрозділів та комунальних служб району.

На нараді заступник апарату Голосіївської райдержадміністрації Наталія Навоєва довела до відома всім присутнім «Регламент Голосіївської районної в місті києві державної адміністрації», затверджений розпорядженням Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації від 07.09.2016 від № 504.

Детальніше зі змістом та складовими документа ознайомили присутніх начальник відділу організації діловодства та контролю Дмитро Криворучко та начальник організаційного відділу Олена Алфьорова.

Під час засідання також обговорювали питання щодо  чергового призову громадян України на строкову військову службу восени 2016 року, створення ОСББ тощо.

На завершення наради Наталія Володимирівна акцентувала увагу керівників структурних підрозділів на необхідності всебічного висвітлення діяльності райдержадміністрації, у тому числі функціонування та інформаційного наповнення, на субвеб-сторінці райдержадміністрації.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю