Головна  →  Новини  →  8 квітня 2016

Відбулось чергове засідання районного оперативного штабу сприяння організації допомоги бійцям в зоні АТО та переселенцям

У Голосієво приділяється особлива увага киянам – учасникам АТО, членам їх сімей та членам сімей загиблих киян – учасників АТО, переселенцям із тимчасово окупованих територій та районів проведення антитерористичної операції до Голосіївського району. Так, структурними підрозділами райдержадміністрації постійно проводиться  робота соціального та правового спрямування, також регулярно відбуваються засідання оперативного штабу сприяння організації допомоги бійцям в зоні АТО та громадянам України, які переміщуються з тимчасово окупованих територій та районів проведення антитерористичної операції.

08 квітня відбулось чергове засідання Штабу за участю представників структурних підрозділів райдержадміністрації, Голосіївського районного у місті Києві військового комісаріату, ГО «Рада ветеранів та учасників АТО Голосіївського району міста Києва», волонтерів тощо.

Відповідно до порядку денного на засіданні розглядались питання про організацію заходів щодо перекваліфікації демобілізованих учасників АТО (доповідач директор Голосіївським районним Центром зайнятості населення Довгопола Т.В.), про організацію та ефективного здійснення оповіщення громадян України у зв’язку із проведенням наступної хвилі часткової мобілізації (представник Голосіївського районного у місті Києві військового комісаріату) та інше.

Також під час засідання голова ГО «Рада ветеранів та учасників АТО Голосіївського району міста Києва» А. Дащенко презентував присутнім проект «Голосіївська родина», складовими якого є «Інформаційний центр допомоги учасникам АТО», «Бізнес-інкубатор «Бізнес лайф» для ветеранів АТО та студентів», «Спортивний військово-патріотичний клуб для дітей «Голосіївська родина», «Волонтерський шкільний батальйон», «Благодійна сотня «Робимо милосердя разом». А також запропонував обговорити питання подальшої спільної роботи громадської організації та координаційного штабу сприяння допомоги бійцям в зоні АТО та громадянам України, які переміщуються з тимчасово окупованих територій та районів проведення антитерористичної операції. Зокрема, найближчим часом спільно провести «Великдень єднає» в Голосіївському парку культури та відпочинку ім.Рильського; футбольний турнір, відкриття музею АТО «ГЕРОЇ ГОЛОСІЄВА» в ЗНЗ №110 тощо.

Робота Штабу триває.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю