Головна  →  Новини  →  10 серпня 2022

За єдиним номером 5522 кожен охочий може отримати безкоштовну психологічну допомогу

Кожен, хто перебуває на території України, може отримати анонімну та безкоштовну консультацію фахового психолога. Для цього достатньо зателефонувати з 11:00 до 19:00 в будній день за єдиним коротким номером 5522 з мобільного. Усі дзвінки безкоштовні для абонентів lifecell, Vodafone, «Київстар».

Надання цієї кваліфікованої психологічної допомоги запроваджено громадською організацією «Фонд Яніни Соколової» спільно із фундацією #ВАРТОЖИТИ за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу.  

Засновниця кол-центру, телеведуча та журналістка Яніна Соколова закликає телефонувати за номером 5522, якщо відчуваєте страх, тривогу, відчай та інші супутні відчуття. Адже говорити з психологом – нормально і корисно.

Нагадаємо, що в Києві також Контактний центр 15-51 надає психологічну допомогу людям із посттравматичним стресовим розладом.

Цілодобово працює «гаряча лінія» психологічної допомоги за номерами: 0 (800) 50 12 12, (044) 541 04 04, (044) 541 04 05. Тут можна безкоштовно та анонімно поспілкуватись із кваліфікованими психологами-консультантами, які надають необхідну інформацію та психологічну підтримку.

Онлайн-підтримка фахівців київських психоневрологічних закладів надається цілодобово, безкоштовно та безвідмовно всім, хто звертається, незалежно від місця проживання.

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю