Головна  →  Новини  →  25 червня 2022

26 червня відбудуться кінні перегони

Київський іподром 26 червня запрошує киян та гостей міста відвідати кінні перегони, які будуть присвячені містам-героям України 
 
КП «Київський іподром»: «У цей складний воєнний час Київський іподром відновив роботу та організовує кінні перегони, які безоплатно можуть переглянути всі охочі. Цієї неділі ми запрошуємо киян та гостей міста відвідати шість заїздів коней рисистих порід, у змаганнях візьмуть участь 36 тварин. Наша команда вирішила проводити сімейні заходи, тому окрім самих заїздів на території буде організовано конкурси для дітей та заохочувальні лотереї. Коні є благородними та витривалими тваринами, тому в цей час повномасштабної війни ми вирішили присвятити їх заїзди містам-героям України. Кожен з нас віддає шану величним містам, в яких люди згуртувались та підтримують один одного. Разом ми сила, оскільки ворог в нас один, і нам є заради чого боротись. Також під час заходу всі охочі зможуть долучитись до збору коштів для допомоги ЗСУ».
 
Захід відбудеться на території Київського іподрому (проспект Академіка Глушкова, 10). Початок о 13:00. Вхід вільний.
 
Для безпеки за сигналом повітряної тривоги відвідувачі мають негайно покинути територію та прямувати до найближчого укриття.
 
Джерело: Інформаційний портал Київської міської ради
Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю