Головна  →  Новини  →  16 вересня 2021

Засідання круглого столу на тему: «Забезпечення необхідного рівня безпеки та гігієни праці для збереження життя і здоров'я працівників комунальних підприємств району під час проведення робіт в осінньо-зимовий період»

16 вересня 2021 року Голосіївською районною в місті Києві державною адміністрацією проведено засідання круглого столу на тему: «Забезпечення необхідного рівня безпеки та гігієни праці для збереження життя і здоров'я працівників комунальних підприємств району під час проведення робіт  в осінньо-зимовий період».

Мета проведення круглого столу - підвищення рівня охорони праці в комунальних підприємствах району, свідомого і відповідального ставлення до питань охорони праці і промислової безпеки, створення безпечних умов праці та дотримання вимог промислової безпеки під час виконання робіт.

У заході взяли участь перший заступник голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Коломієць, заступник головного редактора журналу «Охорона праці» - Федоренко Микола, представник Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у м. Києві - Бочарова Олена, Пількевич Світлана - представник об'єднання профспілок, організацій профспілок у м.Києві «Київська міська рада профспілок». 

Присутні мали змогу задати актуальні питання щодо проходження медичних оглядів, атестації робочих місць за умовами праці та отримати фахову відповідь.

За результатами роботи круглого столу були винесені протокольні рішення щодо запобігання виробничого травматизму, підвищення існуючого рівня стану охорони праці, утримання засобів виробництва у технічно-справному стані, безпечного та безаварійного функціонування в осінньо-зимовий період 2021-2022 років.

Фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю