Головна  →  Новини  →  1 вересня 2021

Новий 2021/2022 навчальний рік у Голосіївському районі розпочався!

01 вересня новий 2021/2022 навчальний рік у Голосіївському районі розпочали 172 заклади дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти усіх форм власності. 

У 64-х закладах загальної середньої освіти за парти сіли 28 тисяч учнів і серед них – 2,5 тисячі першокласників.

У 106 закладах дошкільної освіти новий навчальний рік розпочався для 10 тисяч дітлахів, з них уперше пішли в дитячі садки 1,5 тисячі малюків .

У 2-х позашкільних закладах району свої здібності і таланти розвиватимуть понад 3,5 тисячі вихованців.

Сьогодні гостинно відкрили свої двері 16 навчальних класів початкової школи новозбудованого приміщення гімназії № 59 імені О.М.Бойченка.

Цей навчальний рік розпочинається в умовах адаптивного карантину. Всі заклади загальної середньої освіти розпочали свою роботу в звичному очному режимі, адже 80,5 % педагогічних працівників пройшли повний курс вакцинації.       

Районна влада і педагогічні колективи закладів освіти належним чином підготували приміщення класів, навчальних кабінетів і лабораторій, груп, спортивних і актових залів, стадіонів, ігрових майданчиків, харчоблоків, їдалень, санвузлів тощо, придбано необхідне дидактичне та технологічне обладнання, комп’ютерну та мультимедійну техніку для створення змістовного. комфортного і безпечного освітнього середовища.

Вітаємо всіх із Днем знань! З новим навчальним роком! Нехай цей навчальний рік принесе в життя кожної родини спокій і радість, мир і щастя, здоров"я, добробут, благополуччя!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю