Головна  →  Новини  →  5 травня 2021

Засідання районної робочої групи з питань Громадського бюджету по Голосіївському району міста Києва

Сьогодні в Голосіївській райдержадміністрації під керівництвом заступника голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Олега Калугіна відбулося засідання районної робочої групи з питань Громадського бюджету по Голосіївському району міста Києва.

На зустрічі були присутні керівники структурних підрозділів Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, які відповідальні за реалізацію та експертизу проєктів.

Відповідно до Положення про громадський бюджет подача проєктів Громадського бюджету-2022 стартувала 30 жовтня 2020 року та завершилася 25 квітня 2021 року. Станом на 05.05.2021 року по Голосіївському району подано 119 проєктів Громадського бюджету, з яких 46 знаходяться на експертизі у відповідальних підрозділів, 19 – отримали позитивний висновок, 2 – негативний висновок, 30 – передано на експертизу відповідальним департаментам КМДА, 2 – знаходяться на попередній перевірці, 2 – відхилені остаточно за результатами експертизи, 18 – видалені авторами проєктів.

Наразі районною робочою групою було розглянуто 9 проєктів, з яких

- було відхилено у зв’язку з невідповідністю вимогам Положення про громадський бюджет - 4;

- отримали позитивний висновок районної  робочої групи-4;

- відправлено на доопрацювання – 1.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю