Головна  →  Новини  →  5 травня 2021

Відсьогодні в заклади освіти столиці повернулися понад 400 тисяч дітей

Відсьогодні, 5 травня, понад 400 тисяч дітей повернулися до очного навчання у столичних закладах освіти. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«У Києві відновили навчальний процес у всіх школах, садках, закладах професійно-технічної освіти, коледжах і вищих навчальних закладах. Усього в столиці відкрили свої двері 428 комунальних шкіл, 572 дитячі садочки, 23 заклади професійної освіти, 42 заклади позашкільної освіти та інші заклади освіти різних типів та форм власності», – розповів Валентин Мондриївський.

Він зазначив, що у столичних школах подовжувати навчальний процес на літо не будуть, оскільки під час локдауну всі заняття велися дистанційно за затвердженою програмою. Діти, як і планувалося, завершать навчальний рік наприкінці травня.

«Керівники навчальних закладів міста отримали доручення щодо посиленої дезінфекції та регулярного провітрювання приміщень. Проте окремо звертаюся й до батьків: пояснюйте дітям необхідність дотримання простих, але таких важливих правил. Будьте уважними до їхнього здоров’я та при перших симптомах захворювання – звертайтеся до сімейного лікаря», – підкреслив Валентин Мондриївський.

Також він нагадав, що з 5 травня розпочато прийом документів до перших класів та відновлено розсилку запрошень до дитячих садочків через систему електронного запису.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua
Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю