Головна  →  Новини  →  7 квітня 2021

Ефективна та гармонійна співпраця з роботодавцями - один з пріоритетних напрямків роботи служби зайнятості

07 квітня 2021 року Голосіївська  районна  філія  Київського міського центру зайнятості  провела онлайн міні-ярмарок вакансій на платформі Skype за участю Аудиторської компанії «Олеся» з метою працевлаштування шукачів роботи та добору працівників до команди аудиторів.

Спікером заходу стала заступник директора компанії Ататанчук  Валентина Василівна. За пропозиціями районних філій Київського міського центру зайнятості до міні - ярмарку було залучено 18 безробітних, які відповідають вимогам запропонованих вакансій.

Пані Валентина продемонструвала учасникам заходу презентацію товариства. Мова йшла про досвід роботи на ринку України в сфері аудиту, кваліфіковану команду працівників та секрети успіху компанії. Проінформувала про професійно – кваліфікаційні  вимоги  до претендентів на вакансії, умови праці та характері виконуваної роботи.

Захід проходив у формі активного діалогу між учасниками. Шукачів роботи цікавили питання рівня заробітної плати, відряджень в умовах карантину, вікових обмежень кандидатів, наявності сертифікату аудитора, володіння певним набором знань спеціальних бухгалтерських програм тощо. Представник компанії надала вичерпні відповіді на питання та зауважила, що основна вимога до кандидата – наявність вищої економічної та юридичної освіти.

Підсумком ярмарку став обмін контактною інформацією. Питання працевлаштування зацікавлених шукачів роботи буде остаточно вирішено після співбесіди з кандидатами.

Без тісної взаємодії усіх учасників ринку праці не можливо досягати успіху. Голосіївська районна філія Київського міського центру зайнятості засвідчила свою повагу і подякувала  за плідну співпрацю Аудиторській компанії «Олеся».

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю