Головна  →  Новини  →  11 березня 2021

Розпочато I етап вакцінації від COVID-19

Розпочато I етап вакцінації від COVID-19

Розпочався І етап вакцинації від COVID-19 вакциною, AstraZeneca (Сovishield) (Велика Британія-Швеція), яка пройшла міжнародну GMP-сертифікацію.

Відповідно Дорожньої карти впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, і проведення масової вакцинації у відповідь на пандемію коронавірусної хвороби COVID-19 в Україні 2021-2022 роках, затверджену наказом Міністерства охорони здоров’я України від 24.12.2020 №3018, впродовж І етапу вакцинації підлягають вакцинації медичні працівники, які мають найбільший ризик інфікування COVID-19. Це працівники мобільних бригад з вакцинації, співробітники лікарень, які надають стаціонарну допомогу хворим на COVID-19, працівники екстреної швидкої допомоги, а також колективи та мешканці спеціалізованих інтернатних закладів. Щеплення безкоштовне та добровільне за попередньо підготовленими списками.

Працівниками мобільної бригади комунального некомерційного підприємства «Консультативно-діагностичний центр» Голосіївського району м. Києва було проведено вакцинування медичним працівникам Київської міської клінічної лікарні №10, яка надає стаціонарну допомогу хворим на COVID-19.

 

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю