Головна  →  Новини  →  5 березня 2021

ПАМ‘ЯТІ ТАМАРИ АНАТОЛІЇВНИ КУТОВОЇ

 
04 березня 2021 року не стало дорогої нашої колеги ТАМАРИ АНАТОЛІЇВНИ КУТОВОЇ.
Тамара Анатоліївна пішла у вічність на 60-му році життя після раптової хвороби, яка спіткала її місяць тому. Неможливо передати словами той біль і смуток, який охопив нас усіх, працівників управління освіти, закладів освіти, бібліотечних працівників і всіх тих, хто поряд з Тамарою Анатоліївною працював упродовж 26-ти років.
 
Народилася Тамара Анатоліївна 20 серпня 1961 року в місті Києві. В 1982 році закінчила Київський педагогічний інститут імені М. Горького. З березня 1983 року працювала у відділі фондів Республіканської медичної бібліотеки імені Д. Ульянова. В червні 1987 року була прийнята на посаду бібліотекаря до СШ № 36 міста Києва, а з 1995 року працювала методистом районного науково-методичного центру Голосіївського району. Упродовж цього часу відповідально ставилася до своїх обов’язків, гідно та професійно надавала методичну допомогу бібліотекарям закладів освіти району.
 
Освітянська спільнота Голосіївського району цінувала і поважала Тамару Анатоліївну, яка своєю нелегкою, чесною і відданою працею щодо забезпечення закладів освіти району підручниками і навчальними посібниками заслужила беззаперчний і високий авторитет. Тамара Анатоліївна була висококваліфікованим спеціалістом, надійною колегою, справжнім другом і товаришем. Щирою, доброю, порядною життєрадісною, турботливою – такою ми її знали і запам’ятаємо на все життя.
 
Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Тамари Анатоліївни. Вічна і світла пам’ять про неї назавжди збережеться в наших серцях.
Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю