Головна  →  Новини  →  25 січня 2021

Міні-ярмарок вакансій онлайн «Знайдемо роботу разом»

Ефективна та гармонійна співпраця з роботодавцями є одним з пріоритетних напрямків роботи служби зайнятості.

21 січня 2021 року Голосіївська  районна  філія  Київського міського центру зайнятості  провела онлайн міні-ярмарок вакансій на платформі Skype за участю ТОВ "ААН"СЕЙЯ-КІРШ-АУДИТ з метою працевлаштування шукачів роботи та добору працівників до команди аудиторів.

Спікером заходу стала Генеральний директор аудиторської компанії Здоріченко Іванна Іванівна. За пропозиціями районних філій Київського міського центру зайнятості до міні - ярмарку було залучено 22 безробітних, які відповідають вимогам запропонованих вакансій.

Пані Іванна продемонструвала учасникам заходу презентацію товариства. Мова йшла про досвід роботи на ринку України в сфері аудиту, кваліфіковану команду працівників та секрети успіху компанії. Проінформувала про професійно – кваліфікаційні  вимоги  до претендентів на вакансії, умови праці та характері виконуваної роботи. Окремо зупинилась на соціальних гарантіях, передбачених чинним законодавством.

Захід проходив у формі активного діалогу між учасниками. Шукачів роботи цікавили питання рівня заробітної плати, відряджень, наявності сертифікату аудитора, володіння певним набором знань спеціальних бухгалтерських програм тощо. Директор компанії надала вичерпні відповіді на питання та зауважила, що основна вимога до кандидата – досвід роботи у запропонованій сфері діяльності.

Підсумком ярмарку став обмін контактною інформацією для направлень резюме. Роботодавець запевнив, що всі вони будуть ретельно розглянуті, питання працевлаштування буде остаточно вирішено після співбесіди з кандидатами.

Без тісної взаємодії усіх учасників ринку праці не можливо досягати успіху. Голосіївська філія Київського міського центру зайнятості засвідчила свою повагу і подякувала  за плідну співпрацю ТОВ "ААН"СЕЙЯ-КІРШ-АУДИТ. Завдяки такій взаємодії, щороку близько 8 тисяч киян знаходять роботу та отримують можливості заробляти й будувати кар’єру в Україні.

Джерело:  Голосіївська  районна  філія  Київського міського центру зайнятості 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю