Головна  →  Новини  →  28 грудня 2020

Ялинку на переробку можна буде здати з першого дня 2021 року (+адреси 15 локацій екологічної утилізації)

Ялинку на переробку можна буде здати з першого дня 2021 року (+адреси 15 локацій екологічної утилізації)

Із 1 січня 2021 року почнуть працювати 15 пунктів зі збору та утилізації новорічних ялинок у кожному районі міста. Про це повідомили в Управлінні екології та природних ресурсів КМДА.

На території виробничих баз районних комунальних підприємств по утриманню зелених насаджень та лісопаркових господарств підготовлені спеціальні майданчики для збору новорічних ялинок.

«Чудова екологічна традиція переробки новорічних ялинок у Києві стартуватиме вже вшосте. Зібрані дерева перероблять на тріску на спеціальному механізмі і навесні використають для мульчування (захисту ґрунту від пересихання та перегріву) лунок вічнозелених рослин. Тому саме ви можете подарувати ялиці, сосні чи смереці «друге життя», – зазначив в. о. начальника Управління екології та природних ресурсів Олександр Савченко.

У Голосіївському районі пункт зі збору та утилізації новорічних ялинок працюватиме:

 

Підприємство

 

КП УЗН Голосіївського району м. Києва

Адреса

 

просп. Голосіївський, 87-Г

 

Період роботи пунктів прийому

 

з 01.01.2021 по 01.02.2021

 

Відповідальна особа, номер телефону

 

Павленко Сергій Леонідович, 258-62-00 (приймальня - 257-50-55)

 

Графік роботи

Пн-Пт 07.00-22.00

Пункти прийому ялинок працюватимуть безкоштовно з понеділка до п’ятниці, із 07:00 до 22:00. Повний перелік адрес та контакти відповідальних осіб – за посиланням.

«Для забезпечення протиепідемічних заходів на пунктах прийому буде інформація про необхідність дотримання безпечної̈ дистанції̈ та використання захисних масок, а працівники підприємств використовуватимуть засоби індивідуального захисту – такі як маски та захисні рукавички», – додав Олександр Савченко.

Нагадаємо, що минулого року на переробку прийняли понад 14 тисяч ялинок.

 

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю