Головна  →  Новини  →  18 листопада 2020

В райдержадміністрації відбулись урочистості з нагоди Дня студента

В райдержадміністрації відбулись урочистості з нагоди Дня студента

Згідно з Указом Президента України від 16 червня 1999 року № 659/99 «Про День студента», підтримавши ініціативу студентської молоді,  щорічно 17 листопада в Україні відзначають День студента.

Традиційно і в Голосіївському районі міста Києва вітають студентську молодь зі святом юності, енергії і запалу, пізнання і самоствердження.

Так, 18 листопада студенти закладів вищої та професійної (професійно-технічної) освіти, що розташовані на території району, отримали Подяки та Почесні грамоти Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації за вагомий особистий внесок у розвиток студентського самоврядування, особливі успіхи у навчанні, активну участь у громадському житті району.

Бажаємо студентській молоді нових творчих досягнень, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, примножувати свою енергію та бути на рівні високих вимог сучасного життя. Нехай збудуться всі мрії та назавжди збережеться у ваших серцях романтика студентських літ.

Голосіївський район є одним із найпотужніших осередків вищих навчальних закладів міста Києва.

Так, на території району розташовано 15 закладів вищої та професійної (професійно-технічної) освіти, зокрема такі, як Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Національний університет біоресурсів і природокористування України, Національний університет харчових технологій, Національна академія Служби безпеки України, Міжрегіональна Академія управління персоналом, Київська муніципальна академія естрадного та циркового мистецтв, Академія праці, соціальних відносин і туризму та ін., в яких навчається понад 60000 осіб з числа молоді.

ФОТОЗВІТ 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю