Головна  →  Новини  →  10 листопада 2020

12 листопада Київ долучиться до всесвітньої акції «Pneumolight» у Всесвітній день боротьби із пневмонією

12 листопада з 21:00 до 22:00 столиця долучиться до масштабної всесвітньої акції «Pneumolight», у якій візьмуть участь понад 47 країн світу. У Всесвітній день боротьби із пневмонією блакитними вогнями у них підсвітять близько 206 будівель та об’єктів інфраструктури для підвищення обізнаності про це захворювання. Зокрема, в Києві будуть підсвічені Подільсько-Воскресенський мостовий перехід та Парковий пішохідний міст через Дніпро.

Як повідомили в Управлінні міжнародних зв’язків КМДА, ініціатор цієї акції – Асоціація підтримки хворих на пневмонію та членів їх сімей (NEUMOAI). Таким чином організація прагне привернути увагу до необхідності об’єднання зусиль у боротьбі із пневмонією, поінформувати містян про наявну небезпеку та важливість максимального дотримання особистого протоколу поводження в нових умовах коронавірусної загрози.

На знак солідарності з містами, які зазнають кризи від пневмонії, усіх охочих запрошують долучитися до акції «Pneumolight» та розмістити свої фотографії у соціальних мережах із хештегом #pneumolight #everybreathcounts  @neumoai.

Нагадаємо, що у столиці збільшується кількість госпіталізованих із пневмоніями. У багатьох випадках це результат неналежного ставлення до свого здоров’я: мешканці звертаються до медиків занадто пізно, після безрезультатного самостійного лікування.

 

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю