Головна  →  Новини  →  30 жовтня 2020

З 2 листопада «червоний» рівень епіднебезпеки буде діяти у 112 адміністративних одиницях у 20 регіонах

З 2 листопада «червоний» рівень епіднебезпеки буде діяти у 112 адміністративних одиницях у 20 регіонах

З 2 листопада «червоний» рівень епіднебезпеки буде діяти у 112 адміністративних одиницях у 20 регіонах.

Відповідне рішення прийняла Державна комісія з питань ТЕБ та НС на своєму засіданні 30 жовтня. Про це повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов (https://bit.ly/3j9nQ9u) на брифінгу за результатами засідання комісії.

За останній тиждень до «червоного» рівня епідемічної небезпеки потрапили ще 2 обласні центри - місто Житомир та місто Ужгород, із рівнем захворюваності у 368 та 423 особи на 100 тисяч населення відповідно. Натомість міста Тернопіль і Сєвєродонецьк перейшли із «червоного» на «помаранчевий» рівень. Загалом до «червоного» рівня потрапляють 11 обласних центрів: Житомир, Івано-Франківськ, Чернівці, Рівне, Хмельницький, Чернігів, Харків, Ужгород, Миколаїв, Полтава та Суми.

«Помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки з наступного тижня діятиме у 489 адміністративних одиницях, що на 52 більше, ніж на поточному тижні. Зокрема, у 13 обласних центрах: Вінниці, Луцьку, Тернополі, Львові, Дніпрі, Краматорську, Запоріжжі, Кропивницькому, Сєвєродонецьку, Одесі, Херсоні, Черкасах та у Києві.

До «жовтого» рівня епідемічної небезпеки потрапили 14 адміністративних одиниць, що на 39 менше, ніж за рішенням комісії від 23 жовтня.

В цілому по країні до базового «зеленого» рівня епідемічної небезпеки віднесено всього 2 адміністративні одиниці - це Горностаївський та Скадовський райони Херсонської області.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю