Головна  →  Новини  →  12 серпня 2020

У серпні на низці столичних вулиць обмежуватимуть рух у зв'язку зі зйомками фільму виробництва компанії NETFLIX (+список перекриттів)

У серпні на низці столичних вулиць обмежуватимуть рух у зв’язку зі зйомками художнього фільму «The Last Mercenary» за участю актора Жан-Клода Ван Дама виробництва компанії NETFLIX. Про це йдеться у розпорядженні КМДА № 1168.

Зокрема, у зв’язку зі зйомками перекриватимуть чи обмежуватимуть рух:

12 серпня з 05:00 до 14:00:

  • на вулицях Січових Стрільців та Гоголівській, з перекриттям вулиці Гоголівської (у кварталі від вул. Володимира Винниченка до вул. Січових Стрільців) та з обмеженням руху на вулиці Січових Стрільців (у кварталі від вул. Полтавської до вул. Гоголівської);

14 серпня з 05:00 до 21:00:

  • на вулиці Костянтинівській (у кварталі від вул. Заводської до вул. Оленівської та від вул. Заводської до вул. Юрківської), з перекриттям зазначеної вулиці;

17 серпня з 05:00 до 18:00:

  • на вулиці Електриків (у кварталі від вул. Заводської до провулку Електриків), з перекриттям зазначеної вулиці.

17 серпня з 14:00 до 21:30:

  • на вулиці Промисловій, 4 (під Південним мостом), з перекриттям зазначеної вулиці.

18 серпня з 05:00 до 14:00:

  • на вулицях Січових Стрільців та Гоголівській, з перекриттям вулиці Гоголівської (у кварталі від вул. Володимира Винниченка до вул. Січових Стрільців) та з обмеженням руху на вулиці Січових Стрільців (у кварталі від вул. Полтавської до вул. Гоголівської).

25 серпня з 05:00 до 21:00:

  • на вулиці Ярославській (у кварталі від вул. Набережно-Хрещатицької до вул. Почайнинської), з перекриттям зазначеної вулиці.

Як ідеться в розпорядженні, зйомки художнього фільму триватимуть із 10 серпня до 26 вересня.

Відповідальність за підготовку та проведення зйомок взяв на себе організатор – товариство з обмеженою відповідальністю «ЕППЛ ТРІ ПРОДАКШНС». Організатор має забезпечити дотримання правил благоустрою, протиепідемічних вимог тощо.

Нагадаємо, Порядок організації та проведення недержавних масових заходів, зокрема і кіно- та відеозйомок, у столиці затверджений рішенням Київської міської ради.

Заявка на проведення кіно- та відеозйомки в місті Києві подається організатором.

 
Джерело: КМДА

 

 
Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю