Головна  →  Новини  →  29 травня 2020

Привітання голови Голосіївської РДА Сергія Садового зі святом Останнього дзвоника

Привітання голови Голосіївської РДА Сергія Садового зі святом Останнього дзвоника

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!


Вітаю вас зі святом Останнього дзвоника. Закінчився сповнений цікавих подій та відкриттів навчальний рік. Сьогодні в кожній школі в режимі онлайн пролунає Останній дзвоник. Для більшості з вас, дорогі учні, він сповістить про початок літніх канікул. Бажаю вам змістовного дозвілля та нових вражень.
Шановні випускники! Ви на порозі дорослого життя. Перед вами відкриваються тисячі доріг, але кожен обере свій життєвий шлях. Пам’ятайте, що саме від ініціативи, упевненості й віри у власні сили залежить ваше майбутнє та прийдешнє нашої країни. Вас очікують непрості випробування: зовнішнє незалежне оцінювання та вступ до вищих навчальних закладів. Зичу вам успіхів! Переконаний, що ви досягнете найкращих результатів.
Низький уклін вам, шановні педагоги! В цей складний для країни час ви навчали дітей дистанційно, спонукали учнів до самоосвіти, формували в своїх вихованців духовні та моральні цінності.
Це – урочистий день і для батьків, бабусь, дідусів, адже разом із вами вони пройшли ще один рік шкільного життя. Цінуйте їхню любов, тепло та підтримку.
Бажаю всім здоров’я, миру, злагоди та добра!


З повагою

Голова Голосіївської районної
в місті Києві державної адміністрації Сергій САДОВОЙ

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю