Головна  →  Новини  →  13 лютого 2020

16 лютого вперше в Україні відбудуться тренувальні змагання з робототехніки FIRST Tech Challenge

16 лютого о 14:00 у Києві вперше в Україні відбудуться тренувальні змагання з робототехніки FIRST Tech Challenge. Про це повідомили у Департаменті інформаційно-комунікаційних технологій.

Мета цього проекту – підвищити інтерес молоді до точних наук і сучасних технологій. У рамках конкурсної програми учні 7-11 класів проектують, створюють, програмують і керують роботами власного дизайну. Під керівництвом тренерів та наставників, учасники розвивають STEM-навички та практикують інженерні принципи.

  • 14:00 – 15:00 – відкриття змагань;
  • 15:00 –16:00 – проведення відбіркових матчів;
  • 18:00 – 18:30 – визначення та нагородження переможців.

Враховуючи сучасні тенденції, команда Kyiv Smart City, навчальний STEM-центр «Сократ» і технічний партнер компанія 2D3D домовились про створення ліги FIRST Tech Challenge в Україні. Його розвиток підвищить інтерес учнів до інженерних професій, а вчителям із технічних дисциплін надасть можливості впроваджувати нові форми та методи навчання.

Фінальні змагання плануються 11-12 квітня. А в лютому відбудуться тренувальні змагання серед команд, максимально наближені до міжнародних.

Департамент інформаційно-комунікаційних технологій запрошує журналістів відвідати змагання і поспілкуватися з учасниками та організаторами заходу.

Місце проведення: Навчально-виховний комплекс № 141 «ОРТ», б-р Ігоря Шамо, 5.

Контактна особа: Марина (097) 262-37-05.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua/event/Event_16_lyutogo_vpershe_v_ukrani_vidbudutsya_trenuvalni_zmagannya_z_robototekhniki_FIRST_Tech_Challenge/

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю