Головна  →  Новини  →  16 січня 2020

Районні управління поліції та надзвичайних ситуацій звітували перед громадськістю за 2019 рік

Сьогодні, 16 січня 2020 року, в приміщенні Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, районні управління поліції та надзвичайних ситуацій звітували перед громадськістю за 2019 рік.
На зустріч були запрошені керівники ОСНів, ОСББ, ЖБК району.
В. о. голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Садовой привітав присутніх та запросив до конструктивної бесіди, задля поглиблення співпраці «влада – громада».
Начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин презентував присутнім звітність за 2019 рік та окреслив основні напрямки роботи на наступний період.
Звичайно, було безліч питань, у тому числі і незручних, але під час діалогу знаходили шляхи вирішення проблем.
Домовились продовжити гарну практику «кава з дільничним», ознайомчі бесіди з молоддю, як на базі освітніх закладів -- так і на інших майданчиках. Активніше залучатимуть до роботи громадські організації району.
На запрошення Сергія Садового до зустрічі долучився директор комунального підприємства «Центр організації дорожнього руху» Віктор Черній. Спільно з адміністрацією вирішено створити дорожню карту та, за можливості, найскладніші питання вирішувати спільно з громадою.

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю