Головна  →  Новини  →  20 грудня 2019

Засвічення Головної новорічної ялинки району

Засвічення Головної новорічної ялинки району

В українців є славна традиція – зустрічати Різдвяні свята у родинному колі.

Тож, наша велика Голосіївська родина урочисто відкрила сезон зимових свят у день Святого Миколая театралізованим дійством «Засвічення Головної районної новорічної ялинки «Новорічна зірка сяє – в Голосіїв нас збирає».
Учора наш парк культури і відпочинку ім. М. Рильського перетворився на казкове містечко. Найменших мешканців району розважали справжні герої з мультфільмів ігровою програмою «Голосіївська зима – веселішої нема». А Київський академічний театр українського фольклору «Берегиня» зачарував виставою «В Голосіївський наш край їде Святий Миколай».
«Дуже приємно розпочати святкування разом з вами, дорогі мої голосіївці, – звернувся до присутніх виконувач обов’язків голови Сергій Садовой. – Бо, навіть, якщо і не знайомі особисто – ми разом працюємо над тим, аби зробити наш район кращим. Тож, цілком закономірно і відпочивати та дарувати один одному усмішки у ці передріздвяні дні теж разом».
На свято вже традиційно завітали діти з прифронтової зони. Цього разу це представники громадської дитячої організації військово-патріотичного виховання «Ніхто, крім нас!» та діти з родин, які проживають в зоні розмежування Луганської області, з міст Северо-Донецьк, Лисичанськ, Рубіжне, Кременне.
Звичайно ж, ввечері, під гучні оплески та щасливі вигуки, ми запалили нашу ялинку сотнями яскравих вогнів. Цикл зимових свят розпочато!
Пританцьовували діти і дорослі під виступи народного художнього колективу «Дитячий ансамбль пісні і танцю «Світанок» та відомих естрадних виконавців гурту «Гуляй душа».
Попереду ще багато свят, тож зустрінемо їх разом біля нашої голосіївської лісової красуні!

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю