Головна  →  Новини  →  30 вересня 2019

Голосіївський район долучився до участі у проведенні міської акції «Юнь Києва запрошує»

Голосіївський район долучився до участі у проведенні міської акції «Юнь Києва запрошує»

28 вересня 2019 року Голосіївський районний в місті Києві центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді долучився до організації проведення загальноміської соціокультурної акції «Юнь Києва запрошує», яка відбулася під гаслом – «Місто твоїх можливостей» в Маріїнському парку культури та відпочинку. 

Метою проведення заходу є презентація безкоштовних соціальних послуг, популяризація здорового способу життя та безпечної поведінки в дитячому та молодіжному середовищі, залучення дітей та молоді до соціально-корисної діяльності.

В рамках проведення міського соціокультурного заходу відбулась презентація кожного району міста Києва шляхом представлення різноманітних сервісних послуг як державного, так і громадського секторів, що працюють на території району.

Фахівцями із соціальної роботи презентовано діяльність та послуги Голосіївського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а також проведено локацію аквагрим для дітей та молоді.

Спеціалісти Голосіївської районної філії Київського міського центру зайнятості презентували свою діяльність шляхом розповсюдження інформаційно-роздаткових матеріалів, провели профорієнтаційну вікторину, долучили молодь до тестування та всі охочі мали змогу розмалювати картинки «Моя улюблена професія».

Будинок дитячої та юнацької творчості Голосіївського району міста Києва презентував свою діяльність різноманіттям майстер-класів «Чарівний гачок», «Лялька-мотанка», «Флористика», «Петриківський розпис», «Креативне рукоділля».

Централізована система дитячо-юнацьких клубів «Щасливе дитинство» Голосіївського району провели серію майстер-класів для гостей свята із стрічок «Браслет-оберіг» та виготовлення ляльки-мотанки «Родинний оберіг-лялька мотанка».

Медичні працівники «Клініки, дружня до молоді» Голосіївського районну міста Києва презентували свою діяльність шляхом надання безкоштовних медично-просвітницьких консультацій всім бажаючим присутнім на святі.

Фізкультурно-оздоровчий центр «Централізованої системи дитячо-юнацьких спортивних клубів за місцем проживання «Голосієво», який віднесено до сфери управління відділу у справах молоді та спорту Голосіївського району міста Києва презентував свою діяльність показовими виступами вихованців та керівників секцій «Карате», «Айкідо», «Боротьба  самбо».

Окрім цього, до заходу долучились курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, які продемонстрували майстер-клас із неповного розбору і збору автомата Калашникова, пістолету Макарова (9 мм) та муляжі бойових гранат Ф-1 та  РГД-5.

Благодійна організація «Київське обласне відділення» Благодійний фонд «СОС Дитяче містечко» презентували діяльність щодо основних напрямів роботи, провели інформаційну кампанію щодо популяризації сімейних форм виховання та патронату над дитиною та провели майстер-класи «Еко мішечок», аквагрим , малювання хною.

Громадська організація «Центр лікувальної педагогіки «Сонячне подвір’я» Голосіївського району презентувала діяльність щодо основних напрямків роботи, провели інформаційну кампанію щодо реабілітації, адаптації та соціалізації дітей та молоді з розумовими вадами.

У свою чергу, кияни та гості столиці змогли сповна відчути атмосферу свята та зарядитися яскравими, неперевершеними емоціями від побаченого!

 

За інформацією Голосіївського районного в місті Києві

центру  соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

 

ФОТО

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю