Головна  →  Оголошення  →  27 вересня 2019

До уваги громадських організацій! Триває підготовка проведення конкурсу

Оголошення про внесення змін до складу Конкурсної комісії з відбору громадських організацій для надання фінансової підтримки  бюджету міста Києва при Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації у 2020 році

Відповідно до Порядку відбору  громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва, затвердженого рішенням Київської міської ради від 19.04.2018 № 495/4559.

Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація оголошує про внесення змін до складу Конкурсної комісії з відбору громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва при Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації у 2020 році.

З метою забезпечення прозорості та відкритості проведення конкурсу запрошуємо долучитись до проведення конкурсу представників громадських організацій.

Членом міської конкурсної комісії не може бути особа, щодо якої є документально підтверджена інформація про:

- накладення адміністративного стягнення за корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення – протягом 3-х років з набрання відповідним рішенням суду законної сили;

- наявність конфлікту інтересів.

Для розгляду пропозицій необхідно подати лист-пропозицію у довільній формі із додаванням  копії рішення (протоколу зборів) щодо делегування представника.

Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подаються до відділу організації діловодства та контролю Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: 03039, м. Київ, проспект Голосіївський, каб.216, до 07 жовтня 2019 року включно.

з 9 -00 до 13-00 год., Email: [email protected]

Телефон для довідок  (044) 257 71 16

25.09.2019

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю