Головна  →  Новини  →  19 вересня 2019

Оздоровлення та відпочинок дітей влітку 2019 року

В літній період 2019 року Голосіївською районною в місті Києві державною адміністрацією здійснювалися заходи по організації відпочинку та оздоровлення дітей.

Так, в червні в Голосіївському районі м. Києва працювало п’ять таборів із денним перебуванням дітей на базі закладів загальної середньої освіти: ліцею податкової та рекламної справи №21, спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №85, спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №122, спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №220, спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №269, в яких загалом відпочило 372 дитини.

01-05 липня 2019 у Будинку культури «Конча-Заспа» в рамках інноваційного, благодійного виховного проекту «Коло друзів» організовано роботу денного літнього табору «Країна мрій» для дітей віком від 6 до 13 років за сприяння Літньої біблійної школи (США) та школи англійської мови «Ханна Скул» (Київ).

Для дітей мікрорайону організовано майстер-класи та рукоділля, цікаві ігри та розваги, спортивні змагання та активне спілкування друзів. Табір відвідали більше 70 дітей.

В літній період Голосіївською районною в місті Києві державною адміністрацією здійснювалося направлення дітей на відпочинок і оздоровлення за рахунок квоти, доведеної профільними структурними підрозділами виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Так, діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, мали змогу відпочивати і оздоровлюватися в дитячих закладах «Зміна» (Київська область), «Зачарована долина» (Закарпатська область), «Карпатські зорі» (Івано-Франківська область), «Пролісок» (Київська область), «Северянин» (Запорізька область), «Факел» (Запорізька область), «Патрія» (Одеська область), «Соколятко» (Львівська область), «Артек» (Київська область), «Молода гвардія» (м. Одеса).

 

Категорії дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки

Оздоровлення

Відпочинок

Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування

43

8

Діти з інвалідністю

3

14

Діти з багатодітних сімей

203

36

Діти з малозабезпечених сімей

1

6

Діти, потерпілі від наслідків Чорнобильської катастрофи

2

10

Діти, які перебувають на диспансерному обліку

18

12

Талановиті та обдаровані діти

55

101

Діти осіб, визнаних учасниками бойових дій

67

36

Діти, один із батьків яких загинув (пропав безвісти) у районі проведення антитерористичних операцій, бойових дій чи збройних конфліктів або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних у районі проведення антитерористичних операцій, бойових дій чи збройних конфліктів

1

0

Діти, зареєстровані як внутрішньо переміщені особи

14

2

Діти, які опинилися в складних життєвих обставинах

12

4

Відмінники навчання

6

0

Комплексною дитячо-юнацькою спортивною школою №15 направлено на відпочинок 78 вихованців за рахунок квоти путівок, доведеної Департаментом молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Зокрема, з 24.06 по 07.07.2019 в м. Очаків (Миколаївська область) відпочивали спортсмени відділення біатлону та лижних гонок у кількості 34 особи та 2 тренера-викладача.

А також, з 26.07 по 10.08.2019 направлено в м.Хирів (Львівська область) на відпочинок спортсменів відділення футболу у кількості 44 особи та 2 тренера-викладача.

Вихованці комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «АРГО» взяли участь у навчально-тренувальних зборах, зокрема, 20 дітей з відділення чирлідингу (с. Морське, Миколаївська область) та 25 дітей з відділення таеквон-до (с. Коблево, Миколаївська область).

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю