Головна  →  Новини  →  16 серпня 2019

У столиці провели репетицію Ходи Гідності: що обіцяють

Замість військового параду – Хода Гідності. У такому новому форматі цьогоріч Україна святкуватиме 24 серпня. Планується, що Хрещатиком пройдуть представники різного роду військ Збройних сил України. Ветерани АТО зможуть приєднатися до представників своїх бригад. Разом із військовими у заході візьмуть участь і медики, вчителі, спортсмени, дипломати та волонтери.

Перша репетиція відбулася вчора вранці на авіаційному заводі «Антонов» у Києві.

Хода Гідності – це масштабний захід, у якому візьме участь гордість країни: представники різних військ, ветерани АТО, вчителі, спортсмени, медики, волонтери, дипломати, а також діти.

Режисерами Ходи Гідності до Дня Незалежності стали кліпмейкер Алан Бадоєв і хореограф Олена Коляденко. Нагадаємо, постановником більшості державних урочистостей останніх років був Сергій Проскурня. 

 

– День Незалежності – це честь і пам'ять нашої країни. У цей святковий і урочистий день ми хочемо додати трохи видовищності, зрозумілої кожному українцю. Безумовно, основні державні канони будуть дотримані. Ми їх шануємо і намагаємося врахувати всі деталі. Головними героями свята стануть люди, українці, наші співгромадяни, які своїм талантом і працею створюють історію нашої країни! Нам є ким пишатися! Нам є з ким будувати наше спільне майбутнє, є кому його захистити, і ми хочемо це показати всій Україні! – прокоментували режисери.

Джерело: Вечірній Київ

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю